Balıkesir Üniversitesi, “2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı”na Katıldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına katıldı.

Konferansta, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in yanı sıra, Üniversite rektörleri, Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Nuray Gedik ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Ergün ile birlikte çok sayıda bilim insanı yer aldı.

“Yükseköğretimde Kalitenin Geliştirilmesi ve İçselleştirilmesi”  temasıyla düzenlenen konferansta, yükseköğretimde kalite güvencesi alanındaki bilimsel gelişmeler, yenilikler, deneyimler ve farklı bakış açıları bir araya geldi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü